"Ik zie snel de grote lijnen in een
organisatie en kan goed 'levelen'
met diverse stakeholders."

Je hebt aan mij een waardevolle kracht als je controle wilt houden over de boodschap en reputatie van de organisatie, alle interne en externe stakeholders wilt betrekken bij projecten en snel de grote lijnen duidelijk wilt hebben om zaken te communiceren. Concreet vind ik het ’t allerleukst jouw organisatie te helpen met:

  • Strategie en beleid
  • Stakeholdermanagement
  • Tekstschrijven
  • Coaching medewerkers

Ik vind het helemaal gaaf als ik je opdracht op het snijvlak van business en IT mag doen, dit heeft in mijn vorige werk mijn interesse gewekt. Wat een communicatiemogelijkheden én noodzakelijkheden!

Ik heb ruime ervaring met diverse communicatiewerkzaamheden aan bureau- en klantzijde, voornamelijk B2B. Aan een agile werkomgeving, IT-zaken en Engels als voertaal ben ik gewend.

Tijdens mijn ‘reis’ om voor mezelf te beginnen, kwam ik erachter dat ik graag voor organisaties wil werken met een maatschappelijk(e) doel of werkwijze. Bijvoorbeeld voor ziekenhuizen en stichtingen, maar ook voor profit bedrijven die een duurzaam product in de markt zetten. Diep in mijn hart voel ik dat ik dichtbij mensen wil staan en hen verder wil helpen met de juiste communicatie op het juiste moment. Dit gevoel kan ik wat mij betreft het beste uiten in bovengenoemde organisaties.

Kan ik jouw organisatie verder helpen? Bel me op 06-81463576 of mail me op info@jadeallround.nl en ik stuur je mijn cv. ‘Connecten’ via LinkedIn, ook een goed idee. Ik maak graag kennis!